Pårørende

LÆR AT TACKLE hverdagen som pårørende er et kursustilbud til dig, som er pårørende til et menneske med langvarig sygdom eller funktionsnedsættelse.

Tilbud til pårørende i Sundhedshuset

Tilbuddet er til dig, der er pårørende til et menneske med langvarig sygdom eller funktionsnedsættelse

Tilbuddet kræver ikke lægehenvisning

Tid og sted varierer fra kursus til kursus. Kontakt sygeplejerske og koordinator Helen for at få nærmere oplysning. Se kontakt oplysninger i boksen til højre

På kurset får du inspiration og redskaber til at tackle de problemer og udfordringer, der ofte følger med,  når man er pårørende; fx dårlig samvittighed, manglende overskud, følelsen af isolation og samarbejde med social- og sundhedsvæsenet.

Du kommer til at møde ligesindede, som du kan sparre med.

Underviserne på kurset er selv pårørende. Derfor ved både de og dine medkursister, hvordan det føles, når sygdom ændrer ens hverdag.

 

Se mere på  Komiteen for Sundhedsoplysnings hjemmeside her

Nyt kursus startede op medio september. Kontakt sygeplejerske og koordinator Helen Skov Kjærsgaard for yderligere information. Du finder kontakt oplysninger i boksen i højre side.

For yderligere information eller for at tilmelde dig et kursus, kontakt sygeplejerske og koordinator Helen. Du finder kontakt oplysninger i boksen til højre