Pårørende

På grund af Corona situationen har vi endnu ikke planlagt, hvornår næste hold kan starte op. Men du er altid velkommen til at ringe til os for at høre om, hvilke muligheder der er for dig.
LÆR AT TACKLE hverdagen som pårørende er et kursustilbud til dig, som er pårørende til et menneske med langvarig sygdom eller funktionsnedsættelse.

Praktisk information om tilbud til pårørende

Tilbuddet er til dig, der er pårørende til et menneske med langvarig sygdom eller funktionsnedsættelse.

Tilbuddet kræver ikke lægehenvisning.

Tid og sted varierer fra kursus til kursus. Kontakt sygeplejerske og koordinator Helen for at få nærmere oplysning. Se kontakt oplysninger i boksen med overskriften "Kontakt".

På kurset får du inspiration og redskaber til at tackle de problemer og udfordringer, der ofte følger med, når man er pårørende; fx dårlig samvittighed, manglende overskud, følelsen af isolation og samarbejde med social- og sundhedsvæsenet.

Du kommer til at møde ligesindede, som du kan sparre med.

Underviserne på kurset er selv pårørende. Derfor ved både de og dine medkursister, hvordan det føles, når sygdom ændrer ens hverdag.

Gå til Komiteen for Sundhedsoplysnings hjemmeside, hvor du kan læse meget mere

På grund af Corona situationen har vi endnu ikke planlagt, hvornår næste hold kan starte op, men du har mulighed for at få en trivsels samtale med Helen Skov Kjærsgaard. Ved en sådan samtale vil vi sammen forsøge at finde frem til, hvad der kunne være gavnligt for dig, hvis du er udfordret af at være pårørende til en som har langvarig sygdom eller funktionsnedsættelse.

Kontakt sygeplejerske og koordinator Helen Skov Kjærsgaard for yderligere information.

Du finder kontakt oplysninger i boksen med overskriften "Kontakt".

For yderligere information eller for at tilmelde dig et kursus, kontakt sygeplejerske og koordinator Helen. Du finder kontakt oplysninger i boksen med overskriften "Kontakt".