Motionsvejledning

Motionsvejledning er til dig, der gerne vil have støtte og vejledning til at få mere bevægelse ind i din hverdag. Sammen undersøger vi, hvordan du bedst kommer i gang.

Billede af mennesker der går eller cykler

Praktisk information om motionsvejledning

Motionsvejledning er et tilbud til alle borgere over 18 år, der ønsker at blive mere aktive

Tilbuddet kræver ikke lægehenvisning.

Samtalerne foregår i Sundhedshuset, Toldbodgade 29-31, 8600 Silkeborg

I Sundhedshuset kan du få motionsvejledning ved en fysioterapeut. Sammen med fysioterapeuten finder I ud af, hvilke motionsformer, der er rigtige for dig.

Motionsvejledning er en personlig samtale, hvor I tager udgangspunkt i dig og dine behov. Med udgangspunkt i dit nuværende aktivitetsniveau taler I om motivation og finder frem, hvilke motionsformer, der tiltaler dig, og hvordan du får mere motion ind i din hverdag.

På Sundhedshusets hjemmeside kan du orientere dig om, hvilke motionstilbud der udbydes i Sundhedshuset.

Har Sundhedshuset ikke et tilbud til netop dig, vil du i samarbejde med fysioterapeuten have mulighed for at danne dig et overblik over eksisterende motionstilbud i dit lokalområde. Her skal du forvente selv at dække udgifterne til tilbuddet.

En almindelig motionsvejledning varer ca. 1 time, og der er mulighed for telefonisk opfølgning efter behov.

Har du i forvejen kontakt til Socialafdelingen, så kontakt Morten Bach Larsen, ellers kontakt Linda Holmberg. Du finder kontakt oplysninger i boksen med overskriften "Kontakt".