Havets brusen

I Sundhedshuset tilbyder vi holdtræning til borgere, der har, eller har haft kræft. Du kan læse meget mere om de tre forskellige holdtrænings tilbud ved at følge nedenstående links:

Kom til kræfter

Kom til kræfter i det fri – kun for kvinder

Naturkræfter – kun for mænd

Du er mere end velkommen til at kontakte vores koordinator for kræftrehabiliteringen, hvis du ikke kan finde svar på dine spørgsmål eller hvis du har andre spørgsmål. Du finder kontakt oplysninger i boksen til højre.  

Du kan også læse pjecen om vores tilbud, få kræfter til kræft:
Læs pjecen som PDF her

Her kan du læse mere om tilbud til pårørende og information om rådgivning og selvhjælpsgrupper

Er du pårørende til en kræftsyg? Som pårørende til et menneske med en kræftsygdom findes der en række tilbud, som du kan benytte. 

Vi prøver her at samle de tilbud, som vi har kendskab til for pårørende. Det kan være aktuelle grupper, foredrag og lignende, som vi vil henvise til og skrive lidt om her.

Kræftens Bekæmpelse yder hjælp og støtte til både kræftsyge og deres pårørende. Du kan læse mere om deres tilbud på Kræftens Bekæmpelses hjemmeside her 

I Silkeborg Kommune er du som pårørende altid velkommen, til at kontakte koordinator ved Kræftrehabiliteringen Gitte Haaning, for at høre mere om, hvilke muligheder der findes for pårørende.

Grupper til pårørende

Kræftens Bekæmpelse tilbyder grupper for pårørende, efterladte og kræftsyge i Aarhus Læs mere hos Kræftens Bekæmpelse her og Herning Læs mere hos Kræftens Bekæmpelse her.

Selvhjælp Silkeborg tilbyder grupper for pårørende til kræftsyge og efterladte samt trivselsgrupper for børn Læs mere hos Selvhjælp Silkeborg her

Alderslyst Kirke tilbyder sorggruppe. Kontakt sognepræst Agnes Christensen Petersen, tlf: 8682 0470 eller email: alderslyst.sogn@remove-this.km.dk

Foreningen Børn, Unge og Sorg tilbyder gratis støtte og behandling til børn og unge under 28 år, hvis forældre eller søskende er alvorligt syge eller døde. Kontakt Foreningen Børn, Unge og Sorg mandag-fredag kl. 10-14 tlf: 7026 6766 eller se mere på deres hjemmeside her

 

Du har mulighed for at få en samtale med en rådgiver fra Kræftens Bekæmpelse i Silkeborg. Kræftens Bekæmpelse rådgiver om kræftrelaterede emner til både dig og dine pårørende – sammen eller individuelt.

Du kan modtage rådgivning, hvis du er:

 • I et kræftforløb
 • Kommet gennem et kræftforløb
 • Pårørende til en der er kræftsyg eller har mistet en til kræft?

Der er også mulighed for at høre om evt. grupper til børn, der er berørt af kræft.

Er du interesseret i at få en samtale, så ring til koordinatoren for kræftrehabiliteringen og aftal en tid med det samme. Du kan finde kontakt-informationer i boksen til højre.

Samtalerne foregår i Selvhjælp Silkeborgs lokaler i Estrupsgade 4 i Silkeborg.

Selvhjælp Silkeborg har mange grupper, også grupper for dig der har, eller har haft kræft, eller er pårørende. 

  Kontakt oplysninger findes nedenfor, og på Selvhjælp Silkeborgs hjemmeside findes en opdateret liste med oversigt over grupper, og hvad man skal gøre, hvis man gerne vil i en gruppe. 

  Kontakt Selvhjælp Silkeborg:

  Telefon: 86 80 58 78

  E-mail: selvhjaelpsilkeborg@gmail.com

  Facebook: www.facebook.com/selvhjaelpsilkeborg
  YouTube: www.youtube.com/selvhjaelpsilkeborg

  Adresse:
  Selvhjælp Silkeborg
  Estrupsgade 4, 1. sal
  8600 Silkeborg

  Åbningstid: Alle hverdage 10 - 14