Billede af mennesker der træner på græsplæne

Kræftrehabilitering er et tilbud til dig, der har eller har haft kræft. Gennem en rådgivende samtale har du mulighed for at få afklaring og vejledning. Der er mulighed for deltagelse på holdforløb med fokus på fællesskab, fysisk aktivitet, faglige oplæg og mental sundhed.

 

Du kan læse meget mere om de forskellige holdtilbud, ved at følge nedenstående links:  

Ved at klikke her kan du læse mere om tilbuddet Kom til kræfter

Ved at klikke her kan du læse mere om tilbuddet Livskræfter – Fællesskab, fordybelse og bevægelse for kvinder

Ved at klikke her kan du læse mere om tilbuddet Naturkræfter – kun for mænd

Ud over holdtilbud har vi også et individuelt tilbud til småtspisende. Ved at klikke her kan du læse mere om tilbuddet til småtspisende

Kontakt koordinator for kræftrehabiliteringen for at finde tid til en rådgivende samtale. Du er desuden meget velkommen til at kontakte os, hvis du ikke kan finde svar på dine spørgsmål, eller hvis du har andre spørgsmål. Du finder kontakt oplysninger i boksen med overskriften ”Kontakt kræftrehabiliteringen”  

 

Her kan du læse mere om tilbud til pårørende og information om rådgivning og selvhjælpsgrupper

Du har mulighed for at få en samtale med en frivillig fra Kræftens Bekæmpelse i Silkeborg. Kræftens Bekæmpelse rådgiver om kræftrelaterede emner til både dig og dine pårørende – sammen eller individuelt.


Du kan modtage rådgivning, hvis du er:

  • I et kræftforløb
  • Kommet gennem et kræftforløb
  • Pårørende til en der er kræftsyg
  • Har mistet en til kræft

Er du interesseret i at få en samtale, så ring til koordinatoren for kræftrehabiliteringen. Du kan finde kontaktinformationer i boksen med overskriften "Kontakt".

Samtalerne foregår i Selvhjælp Silkeborgs lokaler i Estrupsgade 4 i Silkeborg.

 

Er du pårørende til en kræftsyg? Som pårørende til et menneske med en kræftsygdom findes der en række tilbud, som du kan benytte. 

Det kan være aktuelle grupper, foredrag og lignende, som vi vil henvise til og skrive lidt om her. Vi prøver her at samle de tilbud, som vi har kendskab til for pårørende. 

I Silkeborg Kommune er du som pårørende altid velkommen, til at kontakte koordinator ved Kræftrehabiliteringen Ditte With, for at høre mere om, hvilke muligheder der findes for pårørende.

Kræftens Bekæmpelse yder hjælp og støtte til både kræftsyge og deres pårørende. Ved at klikke her kommer til Kræftens Bekæmpelses hjemmeside.

 

Grupper til pårørende

Lær at takle live som pårørende, kontakt sygeplejerske Helen Skov Kjærsgaard på tlf. 2336 4282.

Selvhjælp Silkeborg tilbyder grupper for pårørende til alvorligt syge, samt trivselsgrupper for børn. Ved at klikke her kommer du til Silkeborg Selvhjælps hjemmeside.

Alderslyst Kirke tilbyder sorggruppe. For opstart i februar kontakt Poul Geil på tlf. 2140 6773 eller e-mail: pgg@km.dk. For opstart i august kontakt Marianne Hedemann Andreassen på tlf. 2421 5675 eller e-mail: mhan@km.dk 

Foreningen Børn, Unge og Sorg tilbyder gratis støtte og behandling til børn og unge under 28 år, hvis forældre eller søskende er alvorligt eller til dem, der har mistet. Kontakt Foreningen Børn, Unge og Sorg mandag-fredag kl. 10-14 på tlf: 7026 6766. Ved at klikke her kommer du til Foreningen Børn, Unge og Sorgs hjemmeside. 

 

Selvhjælp Silkeborg har mange grupper, også grupper for dig der har, eller har haft kræft, eller er pårørende. 

Kontakt oplysninger findes nedenfor, og på Selvhjælp Silkeborgs hjemmeside findes en opdateret liste med oversigt over grupper, og hvad man skal gøre, hvis man gerne vil i en gruppe. 

Kontakt Selvhjælp Silkeborg:

Telefon: 86 80 58 78

E-mail: selvhjaelpsilkeborg@gmail.com

Facebook: www.facebook.com/selvhjaelpsilkeborg
YouTube: www.youtube.com/selvhjaelpsilkeborg

Adresse:
Selvhjælp Silkeborg
Estrupsgade 4, 1. sal
8600 Silkeborg

Åbningstid: Alle hverdage kl. 10 - 14