Lær at takle angst og depression

På grund af Corona situationen har vi endnu ikke planlagt, hvornår næste hold kan starte op. Men du er altid velkommen til at ringe til os for at høre om, hvilke muligheder der er for dig.
Har du symptomer på angst eller depression? Silkeborg Kommune udbyder et kursusforløb for dig, som har brug for nogle redskaber til at håndtere problemer med angst og depression i hverdagen.

Billede af kvinde på strand

Praktisk information om tilbud til dig med angst og depression

Tilbuddet er til alle borgere over 18 år, der har levet med angst eller depression, som har varet mindst 3 mdr.

Tilbuddet kræver ikke lægehenvisning

Tid og sted varierer fra kursus til kursus. Kontakt sygeplejerske og koordinator Helen Skov Kjærsgaard for at få nærmere oplysning. Se kontakt oplysninger i boksen med overskriften "Kontakt".

Tilbuddet er et gruppeforløb, hvor vi mødes 7 gange á 2½ time – én gang om ugen.

Underviserne kender til livet med angst og depression, og har taget en instruktøruddannelse hos Komitéen for Sundhedsoplysning.

Du kan læse mere om metoden og forløbet på den landsdækkende hjemmeside "Patientuddannelse".

Gå til Komitéen for Sundhedsoplysnings hjemmeside

På kurset bliver du introduceret for nogle redskaber, som er udviklet specifikt til at tackle og håndtere symptomer på angst og depression:

  • Bedre kommunikation
  • Forebyggelsesmetoder
  • Håndtering af psykisk/fysisk smerter og træthed
  • Problemløsning
  • Handleplaner

På grund af Corona situationen har vi endnu ikke planlagt, hvornår næste hold kan starte op, men du har mulighed for at få en trivsels samtale med Helen Skov Kjærsgaard. Ved en sådan samtale vil vi sammen forsøge at finde frem til, hvad der kunne være gavnligt for dig, hvis du er udfordret af angst og depressions symptomer. 

Kontakt sygeplejerske og koordinator Helen Skov Kjærsgaard for oplysning om, hvornår næste forløb starter.

Du finder kontakt oplysninger i boksen med overskriften "Kontakt".

For yderligere information eller for at tilmelde dig et kursus, kontakt sygeplejerske og koordinator Helen Skov Kjærsgaard. Du finder kontakt oplysninger i boksen med overskriften "Kontakt"