Sundhedshusets motionsvideoer

Vi har i Sundhedshuset lavet tre motionsvideoer, som du kan benytte dig af til at holde dig i gang derhjemme eller som supplement til anden motion, som du allerede er i gang med. Du møder en fysioterapeut fra Sundhedshuset og laver motionsøvelser, som du måske kender fra dit forløb i Sundhedshuset. Hvis du ikke er eller tidligere har været i et forløb i Sundhedshuset, er du selvfølgelig også velkommen til at benytte dig af motionsvideoerne.

Sundhedshusets motionsvideoer er lavet med udgangspunkt i vores online motionstilbud i kræftrehabiliteringen, hjerterehabiliteringen samt på forløbet Godt på vej. Filmene er delt ind i tre niveauer – lav, middel og høj intensitet – og du vil derved have mulighed for at benytte den film, som passer til netop dit niveau.

Motion derhjemme – Program med lav intensitet

Lav motion med Linda, som starter med en let opvarmning, herefter får du arbejdet kroppen godt igennem med styrketræning og konditionstræning – alt sammen på et niveau hvor de fleste kan være med. Denne motionsvideo henvender sig til dig, som måske ikke er helt så stærk og udholdende, som du var engang.
Du skal bruge to ½ liters flasker med vand og en stol. Hav vand parat til at drikke undervejs.
Varighed: 38 minutter

Motion derhjemme – Program med middel intensitet

Lav motion med Jette og oplev en grundig opvarmning efterfulgt af styrketræning for arme, ben og ryg, hvor du får sved på panden og bliver let forpustet. Motionen afsluttes med udstrækning af muskler.
Du skal bruge to ½ liters flasker med vand, en stol og en klud, hvis gulvet er glat. Hav vand parat til at drikke undervejs.
Varighed: 29 minutter

Motion derhjemme – Program med høj intensitet

Lav motion med Mette, som guider dig igennem en rimelig hård omgang motion. Videoen starter med opvarmning, derefter 5 min. hvor der er mulighed for at få pulsen godt op, efterfulgt af styrkeøvelser med elastik. Motionen slutter af med en god gang konditionstræning, hvor du får pulsen op igen.
Du skal bruge en træningselastik. Hav vand parat til at drikke undervejs.
Varighed: 36 minutter


Rigtig god fornøjelse!